Woensdag 18 november 2015 zullen wij gesloten zijn ivm een studiedag

Terug

01-10-2015

Woensdag 18 november zullen wij gesloten zijn ivm een studiedag voor het personeel.


Drie keer per jaar is er een studiedag voor alle pedagogisch medewerkers.


Wij hebben onze trainingen in 2015 zoveel mogelijk op de zaterdagen gehouden, bv onze trainingen voor 2 daagse Masterclass leidinggevende, Kinderen die opvallen, training aandachtfunctionaris Meldcode kindermishandeling enz.


Onze jaarlijkse trainingen voor EHBO en BHV zijn ingepland op 21 en 28 november, deze dagen vallen op een zaterdag en zo voorkomen dat onze opvang  niet hoeft te sluiten.


Onze derde studiedag  staat gepland op woensdag 18 november 2015.


Alle vestigingen van op 't Zonnehoekje zijn gesloten op woensdag 18 november 2015 en er is dus geen opvang mogelijk. Deelname is verplicht voor alle medewerkers van 't Zonnehoekje.


Wanneer u op deze dag, normaal gesproken uw kind(eren) naar het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang zou hebben gebracht, mag u deze dag op een ander tijdstip inhalen. Overlegt u dan wel even vooraf met de medewerkers, zodat het ook zeker is, dat er op die dag plaats is.


Onze studiedag op 18 november heeft als doel dat de medewerkers op deze dag verdieping aan kunnen brengen in onderwerpen waar zij regelmatig in hun werk mee te maken hebben. Op deze dag zijn ook andere ter zake deskundigen aanwezig om hieraan een bijdrage te verlenen. Het is voor medewerkers niet alleen nuttig, maar ook fijn om op deze manier een dag met elkaar aan de slag te gaan. Daarnaast ontmoeten zij ook collega's van de andere locaties, wat weer kan leiden tot het uitwisselen van ervaringen. De studiedag is één van de middelen, die ingezet wordt als deskundigheidsbevordering van medewerkers.