Leidinggevende - Amsterdam Paramaribostraat KDV

Hoofdleidster Patricia Razay


Ik ben een energieke, spontane meid en ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Met trots en veel plezier kan ik zeggen dat ik de hoofdleidster ben van kinderopvang ’t Zonnehoekje, locatie Paramaribostraat 43, de Baarsjes. Mijn naam is Patricia Razay en ik ben 23 jaar jong.Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Amsterdam west.

 

In Juni 2011 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald.  Vervolgens ben ik gaan solliciteren en ben ik aangenomen door het Zonnehoekje. Sinds januari 2012 ben ik werkzaam bij het Zonnehoekje, en ik werk er nog steeds met veel plezier.

 

Als hoofdleidster ben ik mede verantwoordelijk voor de alledaagse ontwikkeling van de locatie, ervoor zorgen dat stagiaires de goede en nodige begeleiding krijgen, zorgen voor intakegesprekken, pedagogisch medewerkers begeleiden, contact houden met de ouders, de kinderen hun ontwikkelingen bij houden en stimuleren etc.

 

Met veel genoegen, wil ik u mededelen dat ik nog  een bijdrage kan leveren aan kinderopvang ’t Zonnehoekje. Namelijk als aandachtsfunctionaris. Ik ben verantwoordelijk voor de uitvoering van de implementatie van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Een functionaris coördineert het signaleringsproces en de verwijzing en zorg rondom het kind en het gezin bij een vermoeden van huiselijk geweld en kindermishandeling. Ik ben ook vraagbaak voor de andere medewerkers, en geef advies over de aanpak van kindermishandeling, zowel beleidsmatig als uitvoerend.

 

Je kunnen inleven in de kinderen, kinderen stimuleren tijdens hun ontwikkeling, bieden van veiligheid en creëren van een goede samenwerking, zijn punten die ik voornamelijk belangrijk vind binnen de kinderopvang.

 

Wat zeker niet mag ontbreken en waar ik uiteraard mezelf aan houd is professionaliteit en betrokkenheid. Het streven naar een goede organisatie en de kinderen het vooral naar hun zin laten maken.

 

Het kan zijn dat u ondanks de informatie over onze locatie nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Neem gerust contact met mij op, en ik zal u graag te woord staan.

 

Tevens ben ik één van de aandachtfunctionarrissen bij Kinderopvang ´t Zonnehoekje. Klik hier om meer te lezen.

 

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Email: Patricia@zonnehoekje.com  /  Tel:020- 6188885