gratis cursussen en webinars over opvoeden

Terug

14-04-2020

Hieronder informatie over online cursussen en webinars. Wellicht zit er iets interessants voor u tussen. 



Webinars (online lezingen)GGD HN organiseert voor de regio Noord-Holland-Noord drie gratis online lezingen op de volgende data:•Dinsdag 21 april: Positief Opvoeden in onzekere tijden.•Donderdag 23 april: Positief opvoeden: thuiswerken en schoolwerk combineren.•Donderdag 7 mei: Positief Opvoeden: op maat.



De aanvangstijd is 20.30 uur. De online lezingen duren tussen de 30 tot 45 minuten. En worden gegeven door Carine Kielstra, pedagoog en hoofdtrainer van Positief Opvoeden, Triple P. Ouders kunnen zich aanmelden via de website van GGD HN (https://www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen-en-bijeenkomsten.aspx#.XphnXcgzbIU). 



Online cursus Positief OpvoedenOuders die graag een extra steuntje in de rug willen, kunnen kosteloos de online cursus Positief Opvoeden volgen. Aanmelden kan via de website van GGD HN ((https://www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen-en-bijeenkomsten.aspx#.XphnXcgzbIU) of via de website
Positief Opvoeden Noord-Holland Noord (https://www.positiefopvoeden.nl/nl-nl/hulp-in-jouw-buurt/noord-holland-noord/).


Informatie voor opvoeders in coronatijdEen top 10 van tips over opvoeden in onzekere tijden. Deze tips zijn in verschillende talen te downloaden! (https://www.positiefopvoeden.nl/nl-nl/opvoedthemas/covid-19-top-tien-opvoedtips-voor-ouders-en-verzorgers-in-onzekere-tijden/).


Behoefte aan individuele ondersteuningOuders met opvoedvragen kunnen bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 op werkdagen ma t/m vr van 08.30-16.30 uur. GGD HN gaat flexibel om met de invulling van het spreekuur en kan beeldbellen of het gesprek vervolgen op een ander tijdstip om zo zonder kinderen in de buurt rustig te praten. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl