BSO

Onze doelstelling is het creëren van kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen om op deze manier de ouders een kans te bieden om hun werk uit te oefenen.


Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Wij zijn blij dat u uw kind gedurende een aantal dagen aan ons wilt toevertrouwen.


Wij zullen er alles aan doen om uw kind een fijne tijd bij Kinderopvang ’t Zonnehoekje te geven en u goede en vertrouwde opvang voor uw kind te bieden. De best mogelijke zorg voor uw kind. Dat wilt u natuurlijk als u werkt of studeert. Daarvoor bent u bij  Kinderopvang ’t Zonnehoekje aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO. Op school moeten de kinderen al zoveel, op de BSO kunnen ze bijkomen van een drukke schooldag. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen op de bank of rustig een boekje te lezen. Maar voor de kinderen die na school meer willen bieden wij regelmatig knutsel activiteiten aan of kunnen de kinderen zich buiten lekker uitleven.


Voor de sportieve kinderen bieden wij, geheel op onze kosten, sportactiviteiten aan zoals muzieklessen, dansen vechtsporten, zwemlessen en voetballen. Meer informatie over de sportactiviteiten kunt u terugvinden onder het kopje sportactiviteiten.


Bewegen is belangrijk en gezond. ‘t Zonnehoekje onderstreept dat belang en gaat daar op een plezierige manier mee om. Spelenderwijs ontdekken de kinderen diverse sporten. Heeft uw kind altijd al eens willen experimenteren met vechtsporten, muziekinstrument, werelddansen,  streetdance en nog veel meer? Het kan allemaal. De behoeften van de kinderen zijn hierin belangrijk. Wat vinden zij leuk en willen ze graag ontdekken? Daar spelen wij op in. Naast het sporten en bewegen bieden we kinderen graag de ruimte voor andere activiteiten.


Wij bieden schoolgebonden opvang aan. De keuze van de locatie is daarom afhankelijk naar welke school het kind gaat. De meeste scholen halen wij lopend op. Wanneer een school niet op loopafstand is dan halen wij de kinderen met ons veilige herkenbare busjes op.