Directie van 't Zonnehoekje

MERAL POLAT

 

Hallo allemaal. Mijn naam is Meral Polat en ik ben de trotse eigenaar van “Kinderopvang ‘t Zonnehoekje”

Ik ben geboren op 20 oktober 1969 en woon samen met mijn man en twee kinderen in Amsterdam.

Ik kom uit een druk gezin met 8 kinderen waarvan ik als 6e ben geboren.

 

Zelf ben ik moeder van 2 mooie jongens, Bekir en Omer.

Ik ben getrouwd met Nail en Nail is het persoon achter de schermen,

hij zorgt ervoor dat alle grote boodschappen word bezorgd bij de

vestigingen en zorg ook voor het onderhoud van de panden.

In het kort zijn wij als gezin dus allemaal zeer betrokken met ons werk

bij Kinderopvang 't Zonnehoekje.

 

Zelf ben ik administrateur van beroep en ben jarenlang werkzaam geweest als boekhouder.

Toen ik in 2004 de kans kreeg om een kleinschalige kinderdagverblijf over te nemen heb ik dat met beide handen aangenomen en na een lange leer en werkperiode heb ik mijn eerste kinderdagverblijf kunnen beginnen. Ondertussen is ’t Zonnehoekje gegroeid en heeft 10 vestigingen in Noord Holland.

 

Naast het moederschap ben ik vijf dagen per week op de kinderopvang aanwezig om zorg te dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering, ook ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer, de kwaliteit en de financiën van de kinderopvang. Als eigenaar en directrice van Kinderopvang ‘t Zonnehoekje stel ik hoge eisen aan de kwaliteit en mijn pedagogische medewerkers. Als werkende ouder ben ik mij ervan bewust dat het van essentieel belang voor de kinderen en de ouders is om kwalitatief goede kinderopvang te leveren. Voor mij de taak om dit samen met het team hoog in vaandel te houden en mijn collega's telkens weer te voorzien van de nodige pedagogische training en (bij)scholing.

Om beter te kunnen begrijpen wat pedagogisch werk inhoud ben ik volwassen onderwijs gaan volgen en in 2007 heb ik mijn diploma voor pedagogisch werker in mijn zak. Naast mijn bezigheden als eigenaar en leidinggevende, kom ik ook regelmatig op de groepen. Naast dat ik het natuurlijk leuk vind om met de kinderen bezig te zijn, leer ik de kinderen kennen en weet ik precies om welk kind het gaat wanneer ik bijvoorbeeld met u als ouder in gesprek ben.

Ik kan intens genieten van de kinderen hun spontaniteit en openheid. Als ik 's morgens aan kom op een locatie ga ik eerst de kinderen begroeten. Ik vind het belangrijk dat ouders met een fijn en gerust gevoel bij ons buiten de deur stappen om naar hun werk te gaan. De kinderen staan bij ’t Zonnehoekje op nummer 1 de rest komt daarna.

 

Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze kinderopvang! Uw kind is van harte welkom om met ons mee te spelen....

 

Met vriendelijke groet,

Meral Polat