Even voorstellen

Terug

01-12-2016

Beste ouders en kinderen van ‘t Zonnehoekje,


 


Ik ben Daisy Koekkoek van Daisy’s Opstapje. Sinds december 2016 heeft u mij op locatie kunnen zien rondlopen. Ik ondersteun ‘t Zonnehoekje momenteel met diverse zaken omtrent kwaliteit en wet kinderopvang. Om deze reden zal ik aanwezig zijn op locatie en soms ook binnen de groepen om observaties uit te voeren. ‘t Zonnehoekje wilt haar kwaliteit blijven verhogen en samen hopen wij in 2017 grote stappen voorwaarts te maken, met als doel de kinderen een geweldige tijd bezorgen.


 


Met mijn bedrijf Daisy’s Opstapje ondersteun en adviseer ik diverse kinderopvang organisaties in heel Nederland. Ik hoop hierbij bij te dragen aan het verhogen van de kwaliteit in de kinderopvang waarbij


Alle kinderen in het land goede opvang kunnen genieten. Hierbij staat voor mij kwaliteit, aandacht voor het kind en diens ontwikkeling centraal.


Naast het adviseren van kinderopvangorganisatie geef ik tevens kinderyoga lessen. Dat ik na het leze van wet kinderopvang en het zoveelste pedagogisch beleidsplan heerlijk mag bewegen, ontdekken en spelen met kinderen voelt voor mij als een cadeautje.


 


Ik hoop jullie allen te zien binnen ‘t Zonnehoekje. Mochten jullie vragen hebben voor mij? Schroom dan niet om even binnen te lopen op kantoor om deze te stellen


Groet,


Daisy