wijziging zwemschool

Terug

01-02-2019

Betreft:  Overstap zwemschool per 1 maart 2019


 


Beste ouders/verzorger,


 


Na een aantal klachten van onze pedagogisch medewerkers van BSO de Kikker op de zwemlessen van zwemschool de Oceaan, hebben wij besloten op per 1 maart 2019 over te stappen naar een andere zwemschool genaamd de druppel. Deze zwemschool is tevens gevestigd in het Sloterparkbad.


De klachten die wij binnen kregen omvatten vooral dat de groepen waarin gezwommen werd door onze kinderen veels te groot waren, waardoor de zekerheid noch de kwaliteit niet meer kon worden gewaarborgd volgens onze medewerkers. Daarnaast was er ook nauwelijks doorstroom, waardoor de kinderen te lang in hetzelfde badje verbleven.


Door over te stappen  naar de andere zwemschool,  hopen we de kwaliteit  van de zwemles te verbeteren , waardoor de kinderen sneller hun A diploma zullen behalen.


De wijzigingen van de dagen zullen te zien zijn op lijsten die hangen bij deur van BSO de Kikker. Alvast belangrijk om te weten is dat de dagen van maandag en donderdag komen te vervallen en dat er vanaf 1 maart op de dinsdag en vrijdag gezwommen wordt. Vooralsnog hebben wij de opvangdagen van de betreffende kinderen gecontroleerd en kunnen zij op de nieuwe dagen zwemmen. U zult later nog horen of u kind op de dinsdag of vrijdag zal wemmen indien hij/zij op beide dagen opvang heeft.


Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd terecht bij de hoofdleidster Samira


Met vriendelijke groet,


Team  Zonnehoekje
BSO Osdorp