Hoofdleidster - Haarlem Schoterweg KDV

Ik zal mijzelf even voorstellen!

 

Ik ben Larissa Gase, geboren in het jaar 1991 en woon in Haarlem. Ik ben getrouwd en hebben samen twee kinderen. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met mijn gezin!

 

Ik heb in januari 2011 mijn diploma behaald. Na het behalen van mijn diploma, heb ik in verschillende organisaties gewerkt en overal ervaring opgedaan. Ik werk nu sinds 2013 voor kinderopvang ’t Zonnehoekje en kom elke dag weer met plezier! Ook worden we elk jaar opgefrist door verschillende trainingen en cursussen!

 

Als hoofdleidster ben ik mede verantwoordelijk voor de alledaagse ontwikkeling van de locatie, contacten met de ouders, intake gesprekken, begeleiding van de pedagogische medewerkers en ervoor zorgen dat we de protocollen en het beleid nastreven en  ervoor zorgen dat de stagiaires de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen. Als hoofdleidster heb ik meer administratieve/formele werkzaamheden en tegelijkertijd sta ik ook op de groep om de kinderen te stimuleren en te motiveren in hun ontwikkeling en ervoor te zorgen dat zij een leuke tijd bij t Zonnehoekje zullen hebben, want zij zijn immers het Zonnetje in huis!

 

Je kunnen inleven in de kinderen, kinderen stimuleren tijdens hun ontwikkeling, bieden van veiligheid en creëren van een goede samenwerking, zijn punten die ik voornamelijk belangrijk vind binnen de kinderopvang.  Wat hierbij zeker belangrijk is, is het plezier erin! Want plezier betekent leren! 

Wij streven ernaar om het beste kinderdagverblijf te worden en dus staat professionaliteit en betrokkenheid  hoog bij ons in het vaandel.

 

Het kan zijn dat u ondanks de informatie over onze locatie nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Als u nog vragen heeft sta ik u graag te woord en graag ontmoet ik u voor een kennismaking. U kunt ons bereiken op het nummer 023-5251264.

Met vriendelijke groeten,

Larissa Gase