Hoofdleidster Bibi Windrich

Beste Allemaal,

 

Graag wil ik mezelf even voorstellen aan jullie. Ik ben Bibi Windrich en ben 32 jaar oud. Samen met mijn zoontje van bijna 9 jaar oud woon ik in Hoorn. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om samen op pad te gaan met mijn zoontje en vriendinnen met hun kinderen. Of lekker een dagje thuis en samen met mijn zoontje spelen op zijn kamer of lekker knutselen.

 

Al een aantal jaar ben ik bij ’t Zonnehoekje werkzaam als pedagogisch medewerker op de BSO en het kinderdagverblijf.  Sinds een aantal maanden ben ik nu hoofdleidtser bij ’t Zonnehoekje voor de vestiging Rotiusstraat en de Grote Beer. Ik doe dit werk met veel liefde omdat ik ontzettend gek ben op kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen samen spelen en hoe je kinderen ziet groeien tot mooie zelfstandige personen. Ook vind ik het fijn om klaar te staan voor ouders en de leidsters op de groepen. Ik vind het belangrijk dat je als hoofdleidster goed contact heb met de ouders, kinderen en ook de leidsters.

 

Ik kijk er naar uit om nog heel veel mooie gezellige leerzame jaren te beleven bij ’t Zonnehoekje samen met de ouders, kinderen en mijn collega’s uiteraard.

 

Groetjes Bibi Windrich